Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, i-a felicitat pe locuitorii din Arbore că au avut încredere într-un tânăr pentru a le conduce comuna. Prezent la deschiderea evenimentelor organizate de Zilele comunei Arbore, Gheorghe Șoldan a spus că în 2016, arborenii au avut încredere într-un tânăr ambițios care era decis să schimbe fața comunei Arbore.

„Astăzi, la șapte ani distanță, Dan Tiperciuc a reușit să dezvolte localitatea pe toate planurile, fiind un primar gospodar pe care atât eu, cât și colegii mei parlamentari din PSD l-am susținut și căruia îi vom fi alături în continuare. Chiar dacă unii politicieni și-au făcut un obicei din a se lăuda cu realizările primarilor, am ținut să spun audienței că meritul pentru toate investițiile făcute în comuna lor, dar și cele care vor urma, aparține în primul rând primarului Dan Tiperciuc”, a declarat Șoldan. Deputatul PSD de Suceava le-a mai transmis

arborenilor că vine de fiecare dată cu plăcere în comuna lor, pentru că e aproape de localitatea sa natală, Cajvana, dar și datorită relației de prietenie pe care o are cu primarul Dan Tiperciuc.