Suceveanul Andrei Ostrovanu va reveni în ring cu prilejul galei Dynamite Fighting Show 20, care va avea loc pe data de 22 septembrie, în direct pe PRO Arena. Sportivul în vârstă de 30 de ani va lupta în main-event-ul galei de kickboxing care va fi găzduită de sala Polivalentă din Capitală, urmând să încrucișeze mănușile cu ieșeanul Florin „Rambo” Lambagiu. Partida, care va conta pentru semifinalele celui mai puternic turneu piramidal din istoria sporturilor de contact din România, la categoria super mijlocie, va constitui și un prilej de revanșă pentru Ostrovanu, după înfrângerea la decizie consemnată în 2021. În cealaltă semifinală se vor confrunta arădeanul Eduard Gafencu și constănțeanul Ștefan Orza.

În cadrul galei de pe 22 septembrie vor mai avea loc și semifinalele de la categoria grea, dar și super fight-uri în care vor lupta kickboxeri cunoscuți, precum Claudiu Bădoi, Bogdan Năstase, Mihai Zmărăndescu sau Andrei Leuștean.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 52 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 40 de victorii, 11 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kickboxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte împreună cu antrenorul Alin Bălașa la clubul Ayo Gym, din Baia Mare.