Intensificări ale vântului și ninsori viscolite la munte sunt anunțate de meteorologi pentru ziua de vineri, 24 noiembrie, intervalul 10.00-18.00, într-o avertizare de cod galben transmisă vineri dimineață. În intervalul menționat, vântul are intensificări în Carpații Orientali și în Munții Apuseni cu viteze de 60...80 km/h, iar în zona înaltă, rafalele depășesc 90…100 km/h. Îndeosebi în masivele montane din nordul țării, temporar va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă. Conform avertizării, vântul va prezenta intensificări și în nordul Crișanei, nord-vestul Transilvaniei și în dealurile subcarpatice ale Moldovei, în general cu viteze de 55...75 km/h.

De vineri, 24 noiembrie, ora 18.00, până duminică, 26 noiembrie, ora 18.00, sunt anunțate precipitații însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și viscol. Aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde regiunile sudice și sud-estice, unde se vor acumula cantități de apă însemnate, de 25...30 l/mp, și pe arii restrânse de peste 40...50 l/mp.

Vor fi ploi, dar treptat, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (25/26 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica îndeosebi în sudul Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi rafale în general de 60...75 km/h, intervale cu viscol și vizibilitate scăzută.