Așa cum s-a întâmplat mai de fiecare dată în ultimii ani, handbaliștii de la CSU Suceava sunt prezenți în număr mare și la cea mai recentă acțiune a lotului național de juniori al României. Nu mai puțin de nouă universitari, este vorba de jucătorii Codrin Dascălu, Andrei Rață, Teodor Ilucă, Răzvan Rîpă, Rareș Ostafe, Eduard Rusu și Emanuel Șerban, la care se adaugă selecționerul Vasile Boca și kinetoterapeutul Mihai Vornicu, sunt prezenți în stagiul de pregătire de la Satu Mare, care va continua cu un turneu amical în Polonia.

Acolo, „tricolorii” vor înfrunta Cehia (vineri, ora 17:00), Slovacia (sâmbătă, ora 17:00) și Polonia (duminică, ora 13:30). Toate meciurile vor fi transmise live pe canalul de YouTube al Federației Poloneze de Handbal:https://www.youtube.com/@polishhandball.

Echipa națională de juniori a României și-a propus calificarea la Campionatul European de anul viitor. Reprezentativa condusă de Vasile Boca, coordonatorul centrului de copii și juniori al Clubului Sportiv Universitar din Suceava, va lupta pentru calificarea la turneul final, în luna ianuarie, în Austria, împotriva selecționatelor Finlandei, Letoniei și a țării gazdă, Austria.