Bucureștiul a găzduit la finalul săptămânii trecute etapa finală a Campionatului Național de atletism indoor pentru juniori Under 18, competiție la care au participat cei mai buni atleți din țară la această categorie de vârstă. Dintre sportivii suceveni, cel mai bine s-a clasat Petru Bodea, de la CSM Dorna Vatra Dornei. Elevul antrenorului Cristian Prâsneac a cucerit medalia de argint în proba masculină de 3.000 de metri.

Pentru doar o sutime de secundă a ratat podiumul ștafeta masculină de 4 x 360 metri a Liceului cu Program Sportiv Suceava, care a concurat în componența Mateo Strelciuc, Alexandru Hiliuță, Samuel Federciuc și Marian Ignătescu.

Tot pe locul patru s-a poziționat și ștafeta feminină de 4 x 360 de metri a Colegiului Național „Nicu Gane” Fălticeni, care a alergat în următoarea alcătuire: Bianca Călușeriu, Ioana Răutu, Alesia Acasandrei și Francesca Oanea.

De asemenea, Petru Alexandru Popescu de la CSȘ Rădăuți a sosit al cincilea în proba masculină de 400 de metri, ca și dorneanul Petru Bodea la 1500 de metri.