Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, mizează pe sprijinul locuitorilor din Bălăceana pentru câștigarea alegerilor. Alături de primarul din Bălăceana, Constantin Cojocariu, Gheorghe Șoldan s-a întâlnit cu aproximativ 200 de locuitori ai acestei comune. Șoldan a apreciat faptul că deși se află la primul mandat și conduce o primărie cu un buget deloc generos, Constantin Cojocariu a reușit să realizeze multe proiecte pentru comunitatea sa, în valoare de peste 13 milioane de lei.

„Nu mai departe de acum câteva luni, am participat la Bălăceana la inaugurarea unui dispensar medical nou, construit în doar șapte luni, clădire în care funcționează acum și postul de poliție. Constantin Cojocariu este un primar apreciat de comunitate, dovadă fiind și numărul mare de persoane care au venit să ne întâlnim la căminul cultural”, a spus candidatul PSD pentru președinția CJ Suceava.

El a ținut să precizeze că îl leagă multe amintiri de comuna Bălăceana, pentru că atunci când era mic venea aici cu bunicul său la cosit fânul.

„Acum, legătura mea cu localitatea este și mai puternică, datorită faptului că îl am în echipa mea pe Constantin Cojocariu. Le-am transmis și oamenilor din Bălăceana că îi vreau alături de mine, în număr cât mai mare. Pe 9 iunie va fi ziua în care începem să schimbăm ritmul de dezvoltare al județului nostru. Pentru că dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a spus Șoldan.