Liberalii au organizat, sâmbătă, lansarea oficială a primarului de Dolhasca, Decebal Isachi, pentru un nou mandat. La eveniment a participat președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, care în discursul său a transmis electoratului că pe Decebal Isachi îl recomandă să rămână în funcție atât activitatea de până acum ca primar, cât și proiectele viitoare pe care le are.

Decebal Isachi a fost prezentat de Flutur drept „un om de toată isprava”, „un om care a ridicat Dolhasca în ultimii ani”, cu proiecte de peste 32 de milioane de euro la primărie. „Dacă trec în revistă numai calitatea apei, care era maro, omul acesta s-a zbătut, a investit în stații de tratare a apei și avem peste 24 de km de rețea de canalizare și apă în Dolhasca și în celelalte localități care fac parte din Dolhasca, investiții în drumuri, asfaltări de străzi, noi, consiliul județean, avem porțiuni de peste 10 km unde drumurile județene se modernizează, școlile și grădinițele sunt modernizate, se va construi o creșă în perioada următoare, au construit un bazin de înot, au un centru social, centru medical, locuințe pentru tineri și pentru specialiști în sănătate”, a arătat Gheorghe Flutur.

Acesta a mai spus că primarul din Dolhasca este „extrem de implicat” în accesarea tuturor liniilor de finanțare europeană posibile și că un proiect extrem de important este „Dolhasca la autostradă”, pe care liberalii îl împărtășesc.  „De aceea sunt umăr la umăr cu primarul de Dolhasca, Decebal Isachi. Le-am cerut gospodarilor din orașul Dolhasca să-i fie alături pentru că lansăm proiectul <Dolhasca la autostradă>. Administrația liberală aduce autostrada Moldovei de la Pașcani spre Suceava, trece prin Dolhasca, la o zvârlitură de băț va fi nodul de urcare pe autostradă, care înseamnă noi perspective de dezvoltare economică. Primarul Isachi are rețeta pentru Dolhasca la autostradă”, a declarat Gheorghe Flutur.