Liderii PSD Suceava și-au declarat tot sprijinul pentru candidatul social democrat pentru funcția de primar al comunei Șcheia, Cristinel Burac.

Actual viceprimar al comunei, Cristinel Buraj și-a înregistrat oficial candidatura din partea PSD pentru funcția de primar în Șcheia, alături de el fiind prezenți președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, prim-vicepreședintele organizației județene, deputatul Eugen Bejinariu și senatorul Gheorghiță Mîndruță.

După depunerea candidaturii, Cristinel Burac a ținut să precizeze că a decis să intre în competiția electorală fiind convins că poate schimba în bine comuna Șcheia. „Multe persoane vor spune că este o normalitate ca o dată la patru ani fiecare partid să depună candidaturi pentru funcțiile de primar și consilieri locali.

Sper din suflet să înțelegeți că anul acesta este momentul să urcăm împreună treptele schimbării spre bine.

Doresc să fac lucruri frumoase în comuna Șcheia. Am susținerea conducerii PSD, a consilierilor locali și pe această cale le mulțumesc pentru sprijin”, a transmis candidatul PSD pentru Primăria Șcheia.

El a subliniat că pentru a face ceea ce și-a propus, cea mai mare susținerea pentru el și echipa PSD trebuie să vină din partea cetățenilor din Șcheia pentru a reuși dezvoltarea comunei.