Zilele Sucevei vor fi sărbătorite anul acesta timp de trei zile, începând chiar de la finele săptămânii viitoare, continuând luni și marți inclusiv.

Invitații speciali ai evenimentului sunt artiști cu renume național și internațional: trupa Trei Sud Est, Irina Rimes, Lora și Andra Gogan.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că Zilele Sucevei vor începe de duminică, 23 iunie, când pe scena din centrul municipiului vor  evolua grupuri și formații de la școlile din municipiu, urmând ca seara să se încheie cu un concert Andra Gogan.

Luni, 24 iunie, vor avea loc spectacole ale unor artiști consacrați de muzică populară, dar și un concert extraordinar Irina Rimes.

Marți, 25 iunie, pe scena Zilelor Sucevei vor evolua artiști locali de muzică populară, DJ Silviu Andrei, un concert susținut de frumoasa Lora, dar și un concert extraordinar al legendari trupe Trei Sud Est.

La final este programat un spectacol pirotehnic impresionant.

Tot în cadrul Zilelor Sucevei, luni, 24 iunie, va fi organizată și Seara Valorilor Sucevene, eveniment inițiat în urmă cu doi ani.