Fight card-ul galei de kickboxing Colosseum Tournament 43, care va avea loc în șanțul de apărare al Cetății de Scaun pe data de 28 iunie, conține câteva dueluri deosebit de interesante. Astfel, suceveanul Bogdan Floriștean, campionul promoției la categoria 65 de kilograme, va avea parte de un adversar foarte complicat, în persoana lui Dimitrii Sîrbu, cel mai bun luptător din Republica Moldova, deținătorul centurii în circuitul FEA, aflată în topul european.

Mihai Rusu, care prin prestația sa a ridicat asistența în picioare la gala de anul trecut, va concura în cadrul unei piramide de patru la categoria 61 de kilograme, în vreme ce Ștefan Veber, cel de-al treilea sucevean aflat pe afișul evenimentului, va încrucișa mănușile la categoria +91 de kilograme cu Adrian Niculaie, din Giurgiu.

Unul dintre punctele de atracție ale galei îl va constitui Ibtissam Kassrioui, cea mai frumoasă sportivă din kickboxingul mondial. „Prințesa Marocului”, care a primit anul trecut șapte cereri de căsătorie la Suceava, va lupta într-un meci de titlu împotriva unei sportive foarte bine cotate din Olanda, este vorba de Jaleesa Alfons, situată în top 10 mondial.

În afară de Jaleesa Alfons, în ringul de la Cetatea de Scaun vor mai urca alți doi sportivi cunoscuți din Olanda, este vorba de greul Winfried Jops, ultimul challanger din circuitul Enfusion, și Brahim Akdi, participant la turneul New Heroes.

La Suceava va reveni în calitate de invitat special și fostul mare campion Semmy Schilt, legenda K1, supranumit ”Turnul din Rotterdam”.

De asemenea, evenimentul organizat de promotorii Gabriel Georgescu, Horia Rădulescu și Cristi Varasciuc cu sprijinul Primăriei Suceava, Consiliului Județean și Muzeului Național al Bucovinei, conține multe puncte de atracție și pe partea artistică, cum ar fi momente susținute de Cabron, la cântarul oficial, Lora, la finalul galei, Filarmonica din Botoșani și soprana Nicoleta Maier, care va intona imnul național. Ring announcer va fi și de această dată reputatul Daniel Austin, care va face pereche cu senzaționala Majda Aboulumosha.

Cu prilejul galei, organizatorii au anunțat că vor monta la Cetatea de Scaun un balon cu aer cald, cu o capacitate de 10 persoane, cu ajutorul căruia sucevenii vor putea admira de la înălțime monumentul istoric de care suntem atât de mândri, cât și panorama orașului.