„Atât! Gata! S-a terminat!”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, anunțând finalizarea lucrărilor de pe Aleea Saturn, din cartierul sucevean George Enescu.

„Finalizăm o nouă stradă și reabilitarea unei zone – cea cuprinsă între strada Scurtă și strada Universității, Aleea Saturn și Aleea Venus. Vorbim de covor asfaltic nou, trotuare refăcute, acces la scările de bloc, bănci, dar și de parcări de reședință. Oamenii din zonă au suferit destul de mult pentru că au fost lucrările de modernizare de la Piața Mică, dar s-a terminat...se finalizează aceste lucrări și cei din zonă beneficiază deja de programul Modernizarea Sucevei de la scara blocului”, a adăugat Lucian Harșovschi, care a verificat în teren lucrările, pe tot parcursul lor, discutând și cu oamenii din zonă.

 

Lucrările de refacere a zonei din preajma Pieței Agroalimentare „George Enescu” (Piața Mică) au fost demarate după finalizarea investiției de modernizare a pieței, care a fost extinsă, prevăzută cu o hală modernă, cu toate utilitățile necesare, inclusiv căldură, dar și cu parcare subterană.