Elevii de la Şcoala Gimnazială Bosanci care au obţinut rezultate şcolare foarte bune au primit, la festivitatea de final de an școlar, premii în bani şi cărţi.

Preotul bisericii ortodoxe din comuna Ipotești, Constantin Bobu, absolvent al promoției din 1989 al școlii din Bosanci, i-a premiat pe zece elevi care au încheiat anul şcolar cu media 10 cu câte 1.000 de lei.

Cei 10 elevi cu 10 pe linie sunt: Nectaria Brahariu, clasa a V-a B, Frederic Bivol, clasa a V-a B, Evelina Bivol, clasa a V-a B, Iosua Maxim, VI A, Amadeia Carp, VI B, Anastasia Barbă, VII B, Delia Cristiana Cîrlan, VII B, Ioan Alexandru Bursuc, VIII A, Nicolia Marinela Mitrofan, VIII B, Noemi Cîrlan, VIII C.

„Colectivul cadrelor didactice al Școlii Gimnaziale Bosanci mulțumește preotului Constantin Bobu pentru surpriza minunată pe care a făcut-o elevilor la festivitatea de premiere. De altfel, pr. Bobu a fost și sponsorul principal al concursului de șah, organizat la Școala Gimnazială Bosanci, numit <Cupa 1 iunie la șah>”, au transmis reprezentanţii școlii din Bosanci.

Potrivit acestora, la festivitate a fost prezent primarul Neculai Miron, care, de Zilele comunei Bosanci, pe 15 august, va premia elevii cu rezultate deosebite obținute la olimpiadele și concursurile școlare din anul școlar 2023-2024.