Furnizarea de către ACET a apei potabile va fi întreruptă temporar joi, 27 iunie, pe opt străzi din municipiul Suceava și în mai multe zone și cartiere ale comunelor Șcheia și Moara.

Conform unei atenționări transmise de către operatorul de servicii de apă și canalizare, ACET, funcționarea serviciului de alimentare cu apă potabilă se va întrerupe în data de 27 iunie, între orele 07.00-19.00:

Municipiul Suceava – străzile Ion Irimescu, Trăian Țăranu, Victoriei, Măgurei, Stațiunii, Gavril Tudoraș, bulevardul Sofia Vicoveanca, Hagigadar, inclusiv la punctele termice Obcini 2, 3 și 4.

Comuna Șcheia – străzile Morii, Făgărașului, Parângului, Vilelor, Tarnița, Ostra, sat Sf. Ilie Vechi, cartierul Axa Sud.

Comuna Moara - Cartierul Primăverii.

Măsura este luată în vederea executării de către ACET a unor lucrări programate.

”La reluarea furnizării există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute și apa să fie utilizată doar în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, au transmis reprezentanții ACET Suceava. Dacă situația persistă, cei afectați trebuie să sune la Dispeceratul ACET, pentru ca o echipă specializată să se deplaseze în zonă, pentru soluționarea problemei.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere”, au mai spus reprezentanții ACET Suceava.