Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Zoran Filipovici, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu este mulţumit de jocul în ofensivă făcut de echipa sa la partida cu Gloria Bistriţa, pierdută cu scorul de 0-1 (0-1), în etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un meci cu miză şi important pentru ambele echipe şi din această cauză nu a fost un joc bun din punct de vedere tehnic. Ambele echipe au luptat, au alergat şi s-a impus Gloria. Nu sunt mulţumit, nu am făcut un joc ofensiv bun. Gloria are atacanţi buni, periculoşi şi rapizi. În repriza a doua am încercat să împingem jocul cât mai sus, dar nu am reuşit", a spus Filipovici.

Zoran Filipovici a precizat că partida din etapa viitoare, a XXV-a a Ligii I, cu Politehnica Iaşi va fi foarte importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Meciul cu Poli Iaşi devine foarte important în lupta pentru supravieţuire", a explicat antrenorul, care a refuzat să vorbească despre ceea ce va face din vară, când îi va expira contractul cu Ceahlăul, însă a adăugat că va face tot ce este posibil pentru a salva echipa.

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a pierdut, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), în faţa echipei Gloria Bistriţa, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I şi continuă so ocupe locul 17 în clasament, cu 19 puncte.