Formaţia Gloria Bistriţa s-a impus, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I şi a urcat pe locul zece în clasament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Petre, în minutul 19, care a recuperat un balon, în urma unei erori a lui Vasilache, şi l-a învins pe Viladsen, cu un şut în partea dreaptă a portarului formaţiei nemţene.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 20. Homei, 18. Frăsinescu, 3. Ciucă, 15. Latovlevici (5. Velcovici '84) - 6. A. Mureşan - 2. C. Petre (7. Coroian '46), 30. Băjenaru 11. Ze Rui (28. D. Matei '52), - 24. Hora, 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Ceahlăul: 22. Villadsen - 3. Dikaba, 24. Forminte, 13. Bărcăuan, 27. Dumitraş - 5. Stevici, 18. Balde (6. Achim '85) - 7. Cebotaru (11. Rudison '77), 15. Badescu, 10. Vasilache (25. Ibrahim '61) - 19. Mulisa. Antrenor: Zoran Filipovici.

Cartonaşe galbene: Ciucă '22, Coroian '75 / Stevici '50.

Arbitri: Augustus Constantin (centru) - Bogdan Velicu, Florin Păunescu (asistenţi) - Gabriel Mocean (rezervă).

Observatori: Mircea Cezar Ionescu, Octavian Ştreng.

Supervizor: Nicolae Pantea.

La partidă au asistat aproximativ 2000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 200 de susţinători ai echipei Ceahlăul.

Iniţial, antrenorul Zoran Filipovici a gândit partida cu Viţelaru ca fundaş central, care era uşor accidentat, însă, la încălzire, jucătorul a făcut semn că nu poate evolua, astfel că a fost înlocuit cu Bărcăuan.

Antrenorul Marius Şumudică a stat pe bancă la partida cu Ceahlăul, deşi, iniţial, Comisia de Disciplină dictase o suspendare de două etape, după gestul trehnicianului, care a lovit cu piciorul într-o sticlă la meciul etapa perecededntă, cu Internaţional Curtea de Argeş. Conducerea clubului Gloria Bistriţa a cerut revizuirea deciziei, astfel că membrii Comsiei de Disciplină au admis cererea de revizuire a sancţiunii şi s-a dictat doar avertisment împotriva lui Marius Şumudică.