Un bărbat de 34 de ani din Izvoarele Sucevei a ajuns în spatele gratiilor, în urma unui incident petrecut într-un cazinou din Rădăuți. Marți seara, în jurul orei 21.30, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați de un tânăr de 28 de ani din Izvoarele Sucevei că a fost amenințat cu pistolul de un localnic de 34 de ani. În urma măsurilor întreprinse, agresorul a fost identificat pe strada Piața Unirii din Rădăuți, însă în urma controlului corporal a fost găsit doar un toc gol pentru pistol, bărbatul declarând faptul că arma o avea acasă.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în serviciu, agresorul, angajat al unei firme de pază la cazinou, i-a observat pe bărbatul de 28 de ani și pe fratele acestuia, cu care a avut un schimb de replici neprincipiale. Enervat de atitudinea celor cu care s-a certat, angajatul s-a deplasat la locuința lui din Rădăuți și a luat pistolul cu gaze, a revenit la cazinou cu un autoturism și i-a amenințat cu arma pe cei doi. Nu s-a liniștit nici după asta, a ieșit apoi din cazinou și a lovit cu un baston telescopic oglinda autoturismului bărbatului de 28 de ani, oglindă pe care a distrus-o.              

În timpul cercetărilor, polițiștii au identificat în zona producerii incidentului un autoturism condus de un localnic, cu care s-a deplasat agresorul și în care se aflau alți doi bărbați. În urma controlului în portiera mașinii, a fost găsit un pistol cu  gaze și mai multe cartușe în încărcător, armă despre care cei doi au declarat că nu știau nimic. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 34 de ani nu figurează ca fiind deținător legal de armă, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „amenințare” și „distrugere”. Pentru faptele sale, polițiștii au luat decizia reținerii pe bază de ordonanță a bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, el fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.