Un tânăr de 24 de ani din comuna Forăști, care conducea o căruță miercuri seara, pe DN 2, a fost rănit, după ce căruța a fost izbită în plin de un autoturism.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, în afara localității Roșiori, în timp ce un bărbat de 39 de ani din comuna Tătăruși, județul Iași, conducea un autoturism marca Subaru. La un moment dat, pe întuneric, autoturismul a intrat în coliziune cu o căruță, care se deplasa în același sens și care nu era echipată cu felinar sau cu elemente reflectorizante, condusă de un tânăr din localitate. În urma impactului, căruțașul de 24 de ani a fost rănit, fiind găsit de echipajul unei ambulanțe ajunse la fața locului în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale prezente. El a fost stabilizat și apoi transportat  la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicii i-au stabilit diagnosticul de ”contuzie lombară”.

Conducătorul auto și căruțașul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le recoltate și mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările demarate de polițiști la fața locului sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.