Compania low-cost Ryanair a inaugurat, joi, prima cursă aeriană de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava către insula grecească Rhodos. Aceasta este cea de-a doua destinație către care avioanele Ryanair vor decola de la Suceava, după ce la începutul lunii iunie a.c. a început operarea oficială a zborurilor de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către Veneția, în Italia. După inaugurarea zborului către Rhodos, conducerea Aeroportului „Ștefan cel Mare” a anunțat că de la începutul lunii iulie, Ryanair va avea zboruri directe și spre Viena, în Austria, și Milano și Roma, în Italia.

„Începând de joi, 17 iunie, Ryanair oferă pasagerilor noştri oportunitatea de a-şi petrece vacanţa pe o insulă grecească deosebit de frumoasă şi plină de istorie. Astfel, pe lângă plaje şi peisaje de o frumuseţe deosebită, turiştii pot vizita şi oraşul antic şi medieval Rhodos, locul unde a existat una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, respectiv Colosul din Rhodos”, a transmis conducerea aeroportului sucevean, care a mai adăugat că prima cursă aeriană din Suceava spre Rhodos a avut un număr mare de pasageri, acest lucru oferind speranță că noua destinație din Grecia va fi una de succes.

Trebuie spus că pe Aeroportul Suceava operează nu mai puțin de cinci companii aeriene, respectiv Tarom, Wizzair, Ryanair, Blueair și Tui Fly.