Primarul de Suceava, Ion Lungu, a fost reales, vineri, președinte al Organizației Municipale Suceava a PNL. Este al VI-lea mandat de președinte al Organizației Municipale Suceava:patru mandate din partea PNL și două din partea PDL. „Astăzi am avut onoarea să candidez și să fiu ales pentru un nou mandat de președinte al Organizației Municipale a PNL Suceava.

Este o mare onoare, dar și responsabilitate pentru mine, să ne pregătim să câștigăm ciclurile electorale din anul 2024”, a declarat Ion Lungu.

Primul său obiectiv anunțat pentru viitoarele alegeri este câștigarea Primăriei Suceava, dar și cele  europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. „De asemenea, va trebui să asigurăm schimbul de generații, să pregătim tineri profesioniști pentru posturile din administrația publică locală și centrală”, a afirmat Lungu. El le-a mulțumit președintelui Organizației Județene a PNL, Gheorghe Flutur, și prim- vicepreședintelui PNL Ioan Balan, prezenți la ședința de alegeri, pentru sprijinul pe care i l-au acordat, și și-a felicitat colegii aleși în funcțiile de conducere. „Îi asigurăm pe toți membrii organizației că vom face tot posibilul să ducem la îndeplinire cele stabilite în ședința de alegeri de astăzi”, a mai spus Ion Lungu.

În ședința de vineri organizația municipală a stabilit și lista celor 21 de delegați la Conferința județeană de alegeri a PNL Suceava, din data de 1 iulie 2021.