Doi tineri din satul Osoi, comuna Vulturești, „vedete” pentru câteva zeci de minute la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, unde femeia, în vârstă de 26 de ani, mamă a patru copii, s-a plâns de agresiuni din partea concubinului, în vârstă de 37 de ani, au fost căutați la domiciliu, joi, la o zi după emisiune, și de polițiști, care au încercat să constate dacă se impune demararea unor cercetări penale ori emiterea unui ordin de protecție pentru femeie.

Astfel, polițiștii de la Postul comunal Vulturești, împreună cu reprezentanți ai primăriei, au audiat-o pe Maria Iurea, tânăra de 26 de ani. Aceasta a spus că, pe fondul unor neînțelegeri cu concubinul, legate de gelozie, acesta a prins-o de un braț și i-a adresat cuvinte jignitoare. Femeia a spus că momentan problemele dintre ei au fost rezolvate și nu solicită deocamdată ajutorul poliției.     

Tânăra a mai spus că a mers la televiziune, la București, în special deoarece voia să facă un test cu un poligraf, pentru a-i demonstra concubinului că toți cei patru copii pe care îi au împreună sunt ai acestuia. 

 Având în vedere că între cei doi au fost scandaluri și violențe, polițiștii au vrut să emită un ordin de protecție, în baza căruia bărbatul să fie evacuat din casă, însă tânăra a spus că se va adresa Judecătoriei Fălticeni, dacă va fi cazul.