Realizarea unor lucrări din granit și marmură presupune în primul rând procurarea unei game variate de materie primă, o tehnologie de vârf și multă experiență. Tocmai de aceea, când este nevoie de procurarea materialelor necesare unor lucrări de amenajare, de decorațiuni interioare sau exterioare, sau de realizarea unor lucrări care presupun prelucrarea și finisarea granitului, alegerea naturală este Ital Graniti, firma suceveană cu peste 17 ani de experiență în acest domeniu.

Amplasată la intrarea în municipiul Rădăuți, în zona Podul Vlădichii, firma Ital Graniti dispune de tehnologie şi utilaje de prelucrare conform standardelor Uniunii Europene, spații de expunere și depozitare, toate realizate pentru o servire promptă a clienţilor.

 

Granitul, o materie primă de calitate, cu multiple utilizări și prețuri fără concurență

Cea mai importantă parte a activității firmei Ital Graniti vizează partea de

prelucrare şi finisare a granitului. Materia primă furnizată de firma Ital Graniti, este recomandată pentru durabilitatea excepţională în timp, multiplele utilizări și calitatea extraordinară. Granitul este considerat un material foarte potrivit pentru zona noastră, datorită rezistenţei mari la temperaturi extreme, atât în timpul iernilor geroase, cât şi în perioadele caniculare de vară.

După o scurtă privire asupra stocurilor de granit existente în incinta firmei Ital Graniti, pot fi gândite și proiectate o multitudine de variante atractive de lucrări de calitate, dictate de frumusețea și trăinicia materialelor avute pe stoc. Granit în zeci de culori și texturi diferite, cu irizații fine sau culori intense, lucioase în ape sau cu aspect mat, aduse direct de la principalii producători din Italia, India, Brazilia și Spania,  poate fi ales pentru realizarea celor mai ambițioase proiecte.

În același timp, privind la oferta multiplă poți constata prețurile foarte atractive, o parte importantă a stocurilor având prețuri practicate de ani de zile, astăzi de negăsit în alte oferte. Noile scumpiri de materiale întâlnite în ultima perioadă nu se regăsesc într-o importantă cantitate de granit aflat în stocurile firmei Ital Graniti.

 

Prelucrări și finisări ale granitului, într-o gamă variată de produse finite

Granitul are multiple utilizări, fiind folosit pentru realizarea glafurilor, a scărilor, pentru blaturi trainice, placaje din piatră pentru decoraţiuni interioare şi exterioare, lavoare și alte tipuri de obiecte sanitare, la orice fel de dimensiune şi la preţuri foarte avantajoase. Toate prelucrările se efectuează mecanizat, cu utilaje de ultimă generaţie, pentru a le livra clienţilor marfa solicitată în cel mai scurt timp. Pe primul loc se află calitatea și satisfacerea clientului, de aceea prețurile pot fi negociate în funcţie de cantităţile comandate, iar transportul este asigurat gratuit în limita a 50 de km de la sediul firmei. Alte întrebuințări ale granitului pot fi pentru realizarea unor baruri, şeminee, mese de conferinţă, mobilier de grădină, pardoseli sau pereţi. Scările din granit au devenit foarte populare, fiind folosite şi în exteriorul locuinţelor, fără a fi afectate de fenomenul de îngheţ/dezgheţ sau de alţi agenţi externi. Pereţii de granit sunt foarte potriviţi pentru decorarea locuinţelor, deoarece granitul se curăţă uşor şi în contactul cu apa nu suferă degradări. De asemenea, granitul este un foarte bun izolator termic care face ca temperatura camerei să se păstreze, constituind un avantaj enorm pentru clădirile aflate în zonele reci.

Prelucrarea superioară a acestui material în forme ovoidale a dus la apariția și creșterea numărului de solicitări ale clienților pentru lavoare din granit, de forme și culori deosebite. Lavoarele mari de tip spălător din granit, montate în mobilier în imediata apropiere a mașinilor de spălat și care ușurează mult munca gospodinelor, precum și dușurile elegante folosind același material, reprezintă alte realizări ale firmei Ital Graniti, care vă pot înfrumuseța viața.

Cei care își doresc lucruri trainice și de o mare frumusețe pot obține relații suplimentare şi pot da comenzi la sediul firmei, ori la numerele de telefon 0230.558.846 sau 0752.303.992. Experienţa în domeniu şi bunul renume clădit  de Ital Graniti îi recomandă ca parteneri de încredere ai celor care au în plan realizarea unor decoraţiuni interioare sau exterioare de calitate, durabile şi mereu la modă, atât pentru locuinţe individuale sau blocuri, cât şi pentru sedii de firmă sau instituţii publice. Informații despre oferta de produse a firmei pot fi găsite dacă accesați www.italgraniti.ro.