Stadionul Areni va găzdui, vineri, cu începere de la ora 11.00, un atractiv meci amical, în care se vor afla față-n față grupările de Liga a III-a Foresta și Ceahlăul Piatra Neamț. Formația suceveană trece printr-un proces de tranziție odată cu venirea noii conduceri administrative și instalarea lui Dorin Goian pe banca tehnică, în vreme ce nemțenii, cu Florentin Petre, fostul antrenor al Forestei, la timonă, și-au făcut trupă puternică și forțează promovarea în eșalonul al doilea în viitorul sezon.

Până în prezent, echipa suceveană i-a transferat pe portarul Niga (FCSB), fundașii laterali Nițu (FC Botoșani) și Grosu (Viitorul Dăești), mijlocașul Mirică (Concordia Chiajna) și atacantul Tănasă (FCSB), în vreme ce pentru Cuibari (CSM Deva), Antonio (Rapid II București) sau R. David (Sepsi Sfântu Gheorghe) confruntarea cu Ceahlăul reprezintă o ultimă șansă de a demonstra că merită să îmbrace tricoul „galben-verde”.

În precedentele meciuri test din această vară Foresta a înregistrat următoarele rezultate: 0-0 și 5-4 cu Șomuz Fălticeni, și 1-1 cu SCM Zalău.

În cadrul programului de pregătire din intersezon sucevenii mai au de jucat pe 10 și 20 august, cu Aerostar Bacău, și pe 13 august, cu Bucovina Rădăuți.

Ediția de campionat 2022-2023 a Ligii a III-a va începe pe data de 27 august.