Vacanța de vară înseamnă mai mult timp liber dedicat pasiunilor copiilor. La Shopping City Suceava, copiii pasionați de rezolvarea cubului Rubik au acum o alternativă de petrecere a timpului liber.

Sâmbătă, pe 6 august, pasionații de Rubik sunt așteptați la Shopping City Suceava, la o nouă serie a atelierelor de cub Rubik 3x3, dedicată copiilor începători. Atelierele sunt gratuite și se adresează copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

Având o formă unică, acest puzzle colorat atrage, intrigă și are numeroase efecte pozitive pentru cei care se angajează să-l rezolve.

Îmbunătățește memoria, reflexele, abilitățile de coordonare ochi – mână, precum și capacitatea de gândire și de rezolvare a diverselor probleme. Totodată, această activitate, practicată în mod repetat, îi ajută pe copii să-și mențină concentrarea, să-și dezvolte gândirea analitică, dar și să fie perseverenți și răbdători. 

Programul atelierelor este următorul:

Atelier 1: de la 13:00 – 14:30

Atelier 2: de la 15:00 – 16:30

Participarea este gratuită! Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0737371524 interior 4, de luni până vineri, între orele 08:00 – 17:00.
Dată limită înscrieri: 5 august 2022
La un atelier pot participa maximum 15 copii.