Marele premiu care va putea fi câștigat la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest este o motocicletă Yamaha 2YL Custom. Motocicleta este oferită de Legio Phoenix MC Romania și Trutzi. Premiul al doilea va consta într-o chitară Squier Stratocaster by Fender, oferită de eXpertware, iar premiul al treilea va fi un voucher de cumpărături în valoare de 1.000 lei la comercianții de produse moto-rock din incinta festivalului. La tombolă vor participa toți cei care vor cumpăra un tricou oficial al festivalului, iar extragerea câștigătorilor se va face sâmbătă seara, în timpul concertelor.

Bucovina Motorfest are loc în perioada 5-7 august, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei. Bucovina Motorfest, una dintre cele mai întruniri ale motocicliștilor din țară, este organizat de Legio Phoenix MC România, în asociere cu Primăria și Consiliul Local Suceava. La ediția aceasta, participanții vor avea parte de concerte susținute de unele dintre cele mai cunoscute trupe de rock din țară, cascadorii pe două roți, concursuri și o paradă moto.

Motocicliștii sunt așteptați să ajungă pe platoul Cetății de Scaun în cursul zilei de vineri, când, de la ora 19:00, vor începe și concertele susținute de trupele Heresy (Costa Rica), Bucium și Cargo. Pentru a doua zi a festivalului, sâmbătă, 6 august, este pregătită o paradă moto, care va pleca de pe platoul cetății în jurul orei 15:00 și se va îndrepta spre Iulius Mall Suceava. După ce motoarele sunt parcate, numai bine pentru curioși să le admire, în jurul orei 16.00 va începe un moto stunt show, susținut de Madman Ricsy și Baranyi Tibi, cascadori originari din Ungaria. Toți curioșii sunt așteptați la Iulius Mall, unde adrenalina va atinge, cu siguranță, cote maxime.

După spectacolul pe două roți, în parcarea Iulius Mall Suceava vor avea loc și trei concursuri dedicate motocicliștilor. Cea mai frumoasă motocicletă, cea mai zgomotoasă motocicletă vor fi alese de către public, iar la mersul încet pe motocicletă câștigătorul va fi desemnat de membrii Asociației Legio Phoenix MC Suceava. Câștigătorii vor primi vouchere pe care le pot valorifica în cadrul festivalului Bucovina Motorfest.

Sâmbătă seara, tot de la ora 19:00, pe platoul Cetății de Scaun vor începe concertele trupelor Scarlet Aura, Trooper și Iris – Cristi Minculescu – Valter – Boro. De precizat că brățările pentru intrarea la Bucovina Motorfest pot fi achiziționate și la intrarea în incinta în care va avea loc evenimentul de pe platoul cetății. Biletele se pot cumpăra și online, pe www.ambilet.ro.