Un bărbat care avea doar 60 de ani a sfârșit în condiții cumplite după un incendiu izbucnit în casa în care locuia. Tragedia s-a consumat ieri dimineață, în satul Uncești, comuna Bunești.

Cercetările ulterioare ale poliției au arătat că bărbatul se externase din spital cu numai o zi înainte. El suferise o amputație de femur, iar focul a izbucnit de la o țigară aprinsă.

Alarma de incendiu s-a dat la ora 7.53. Un vecin a sunat la 112 și a anunțat că un vecin a ars în propria casă. Martorul pătrunsese în locuință, dar nu reușise decât să scoată butelia, locuința fiind invadată de fum.   

Pompierii militari ajunși la fața locului au pătruns în interior și au trecut la stingerea completă a ultimelor focare ale incendiului.

Din păcate, informația privind proprietarul aflat în casă s-a adeverit.

Bărbatul a fost găsit carbonizat în camera în care dormea.

Tudorel I. avea numai 60 de ani, iar din cercetările poliției a rezultat că se externase din Spitalul municipal Fălticeni pe 26 martie, în urma unei intervenții chirurgicale, fiindu-i amputat femurul piciorului drept.

Așadar, cu probleme locomotori și în convalescență, bărbatul a avut parte de o moarte cumplită.   

Pompierii de la Detașamentul Fălticeni au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere.

Cercetările la fața locului au indicat că incendiul a izbucnit din cauza unei țigări, după ce victima ar fi adormit probabil cu țigara aprinsă.

În urma incendiului au ars bunuri din interiorul dormitorului și o porțiune din tavan.

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în cadrul căruia vor continua cercetările.