Președinții Vasile Cărare (USR) , Marian Andronachi (PMP), Laurențiu Mihalache (FD), împreună cu candidatul la președinția Consiliului Județean, deputatul Emanuel Ungureanu, au fost prezenți la depunerea documentelor la Biroul Electoral Județean. „Sucevenii au șansa să scrie istorie în 9 iunie.  Vremea baroniatului lui Flutur a apus. Suceava merită în fruntea județului oameni competenți care să slujească comunitățile, nu să le slugărească. Echipa Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Suceava reprezintă viitorul unui județ condus de profesioniști, oameni corecți și competenți din domenii diverse: antreprenoriat, agricultură, educație, sănătate, asistență socială. În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Suceava le promit sucevenilor că voi administra cu înțelepciune banii colectați din taxele și impozitele lor. Voi sluji cu credință interesul public și voi pune capăt corupției din administrația publică locală și județeană. În 9 iunie, sucevenii își pot lua înapoi județul de la baronul PNL Flutur! Vă așteptăm la vot alături de echipa Alianței Dreapta Unită!” a declarat deputatul Emanuel Ungureanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Suceava.

La rândul său, președintele USR Suceava, primarul din Milișăuți, Vasile Cărare, a subliniat faptul că Alianța Dreapta Unită reprezintă singura alternativă cu adevărat de dreapta din România. „Candidații noștri pentru cele mai importante funcții la nivel județean, respectiv Emanuel Ungureanu și Marian Andronachi, reprezintă cea mai bună alegere pentru 9 iunie.

Emanuel Ungureanu vine cu o nouă viziune, pro dezvoltare și  pro europeană, având în prim plan corectarea deficiențelor actuale și construirea pe baze solide a unui proiect de promovare și  dezvoltare al județului. Marian Andronachi vine cu experiența sa în administrație și hotărârea de a da o față modernă Sucevei, acest lucru însemnând infrastructură și servicii de calitate.

Împreună formăm cea mai bună echipă pentru Suceava”, a spus primarul Vasile Cărare, președintele județean al USR Suceava.