La doar trei zile distanță de la succesul răsunător cu Gaz Metan Mediaș, care adus calificarea în optimile Cupei României, Foresta a pierdut fără drept de apel partida din deplasare cu FC II Botoșani, contând pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a. Fotbaliștii pregătiți de Petre Grigoraș au avut o evoluție modestă, cedând cu scorul de 4-1 confruntarea desfășurată vineri după amiază pe stadionul din Dorohoi.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Marius Filip (19), Nikita Kolesovs (66), suceveanul Alex Longher (78) și Adrian Chică Roșă (80). Reușita trupei pregătite de Petre Grigoraș a venit dintr-un penalty transformat de Drugă, în minutul 55. Sucevenii au evoluat cu un om mai puțin în ultimul sfert de oră al întâlnirii, ca urmare a eliminării de pe teren a mijlocașului Teodor Lungu, pentru două cartonașe galbene.
În condițiile în care, tot ieri, liderul Aerostar Bacău a dispus cu scorul de 3-1, pe teren propriu, de Sporting Liești, „galben-verzii” s-au distanțat la nu mai puțin de 7 puncte de prima poziție.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Ailenei – Onofraș, Avrămia, Ichim, Celeadnic, Drugă, Piroș, Lungu, Stănescu, Martin, Marin. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: June, Căinari, Pavel și Grumezescu.