Doi soţi din Marginea şi-au găsit sfârşitul sâmbătă seară într-un mod cumplit. Cei doi au ars în propria casă care a ars în întregime în urma unui incendiu extrem de puternic. Bărbatul de 78 de ani şi femeia de 67 de ani au fost găsiţi carbonizaţi, iar pompierii chemaţi la faţa locului nu au putut face prea multe pentru a-i scoate din flăcări.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 20.30 şi până acum nu s-a putut stabili de la ce a pornit. Cert este că în scurt timp, casa de locuit şi anexele s-au aprins, iar flăcările au atins peste 15 metri înălţime. Având în vedere violenţa cu care se manifesta incendiul, la faţa locului au fost trimise nu mai puţin de 6 autospeciale de stingere a incendiilor, de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, dar şi de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Suceviţa, Volovăţ şi Horodnic de Sus.

Focul ameninţa să se extindă şi la alte locuinţe învecinate, dar prin efortul pompierilor militari şi civili care au mers la intervenţie s-a reuşit salvarea celorlalte gospodării. 

 

Sursa foto Ilie Vasilică Vasilovschi