Şomuz Fălticeni a pierdut la scor de neprezentare partida din deplasare cu Oțelul Galați, contând pentru etapa a VI-a a Ligii a III-a. Golurile învingătorilor au fost marcate de Marius Matei (32), Andrei Munteanu (60), şi Mădălin Grădinaru (85). Echipa gazdă s-a impus aşadar meritat, chiar dacă fălticenenii au reuşit să mențină echilibrul de pe teren în primele 30 de minute. După reuşita lui Marius Matei, gazdele au pus însă stăpânire pe joc, în condițiile în care formația vizitatoare a fost practic inexistentă pe faza ofensivă.

„Noi ne putem acum speranțele în meciul următor, de pe teren propriu, cu Ştiința Miroslava. Avem mare nevoie de victorie pentru a nu coborî în clasament, deoarece nu dorim să mai trăim emoțiile din sezonul precedent. Sper ca băieții să se motiveze şi să-şi crească nivelul de joc”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al grupării fălticenene.

Şomuz a evoluat în alcătuirea: C. Pascal – Marinescu, Toukam, Wilfred, Chisăliță, Plăcintă, Afalna, Julei, Zamă, Tchassem, Mateiciuc. Au mai intrat: Priboi, Fl. Ailenei.