În scurt timp, mai exact pe 23 mai, va debuta ediţia a XVII-a a Campionatului Judeţean de minifotbal pentru old-boys „Trutzi”. Competiţia se adresează practicanţilor de minifotbal nelegitimaţi, cu vârsta minimă de 35 de ani, care sunt îndrăgostiţi de mişcare în aer liber şi dornici să socializeze.

Cei care doresc să se înscrie la această competiţie pot obţine mai multe detalii apelând numărul de telefon 0740 786 444 sau postând un mesaj pe pagina de facebook Minifotbal Old Boys Suceava.

Campionatul judeţean de old-boys va beneficia în continuare de sprijinul firmelor Trutzi, Avastar și Bergenbier, precum și al Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

Ediția în curs, care se va încheia la sfârșitul acestei săptămâni, are pe tabloul de concurs 13 formaţii: Apa Design, Artra Autobest HQ, AWS Team, Concordia, Eco Optic, Gura Humorului, Intermontana, Young Boys Atlanta, Kangen Team, Las Vegas, Ripac Professional, Sănătatea şi Vivendi Mihu Acoperișuri.

Gazda întrecerii va fi, în continuare, Civica Sport Center, din Șcheia.

Precedentele cincisprezece ediţii ale Campionatului judeţean de minifotbal pentru old-boys au revenit formaţiilor Centru Vechi (patru titluri), Inter Conti (patru titluri), Revine (trei titluri), Vivendi (două titluri), Crama cu Ştaif și Las Vegas.