Echipa de rugby juniori U 19 a Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Gura Humorului joacă, duminică, 15 mai, un meci decisiv pentru o medalie în campionatul național. La Constanța se întâlnesc, în una din semifinalele campionatului, LPS din localitate și CSȘ Gura Humorului. Câștigătoarea se va califica în finala mare, în timp ce pierzătoarea va juca în finala mică, ambele meciuri urmând să se desfășoare pe 22 mai, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală – templul rugbiului românesc.

Se anunță un meci de care pe care. Humorenii au avut un tur mai bun, încheind prima parte pe locul I, după care în retur au pierdut mai multe meciuri, încheind sezonul regulat pe locul IV. Această pierdere de turație a venit în condițiile în care unii dintre rugbiști au făcut pasul la echipe de seniori, iar câțiva au și plecat de la Gura Humorului.

Antrenorul Andrei Varvaroi ne-a declarat că atmosfera în lot este bună, iar antrenamentele din această săptămână au decurs foarte bine: ”Avem și câteva accidentări, în general întinderi și contuzii mai vechi, vom decide chiar înainte de plecare lotul pentru acest meci. Este un meci foarte important pentru noi, venim după două victorii de moral și vrem să arătăm că la Gura Humorului se muncește și se face un rugby bun”.

Meciul LPS Constanța – CSȘ Gura Humorului va începe duminică, de la ora 11.00, și va fi transmis live pe pagina de YouTube a CSS Gura Humorului. Suporterii rugbiului și ai sportului sucevean sunt invitați să fie alături de echipă, chiar și de la distanță.

Pe lângă importanța unei medalii la cea mai importantă categorie de juniori (cea care face trecerea la seniori), sportivii humoreni au șansa de a fi văzuți în meciurile din fazele finale de cei mai importanți ochi ai rugbiului românesc și trebuie să profite din plin de această șansă.