Echipa Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat și cel de-a doilea meci disputat la Campionatul European Universitar din Polonia, după ce în primul joc a învins clar, cu 37-16, formația Universității Ben-Gurion Negev, din Israel. De această dată, handbaliștii pregătiți de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au trecut de Universitatea Granada, reprezentanta Spaniei, o țară cu un handbal extrem de dezvoltat. „Studenții” suceveni s-au impus la final cu 35-25, după ce la pauză au intrat la cabine cu un avantaj de 5 goluri, 18-13.

În urma acestui succes, echipa Universității „Ștefan cel Mare” și-a asigurat calificarea în sferturile de finală ale competiției înaintea ultimei confruntări din Grupa C, împotriva cehilor de la Universitatea Jan Evangelista Purkyne, care se va disputa miercuri, cu începere de la ora 18.30.

USV Suceava mizează la Campionatul European Universitar pe următorii jucători: Darius Makaria, Ionuț Andreescu - Adrian Tîrzioru (căpitan), Claudiu Lăzurcă, Leonard Ștefan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Pavel Loic, Cosmin Lupu, Alexandru Bologa, Adrian Urdă și Alex Dascălu.