Compania Cobrex Trans a început, de marți seara, vânzarea online a biletelor de avion pentru zborurile pe care le va opera de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Madrid (Spania) şi Bucureşti. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul Cobrex Trans, la adresa www.cobrextrans.com/booking. Momentan pot fi achiziţionate doar biletele pentru zborurile Suceava – Bucureşti, şi retur, precum şi pentru Suceava – Madrid, şi retur.

Cobrex Trans va opera de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" Suceava curse regulate în zilele de luni şi joi, începând cu 14 Iunie 2018, după următorul orar:

Decolare Bucureşti Otopeni OTP 06:30 – Aterizare Suceava SCV 07:25
Decolare Suceava SCV 17:25 – Aterizare Bucureşti Otopeni OTP 18:20

Decolare Suceava SCV 07:55 – Aterizare Madrid (Barajas) MAD 11:05
Decolare Madrid (Barajas) MAD 12:05 – Aterizare Suceava SCV 16:55

Iniţial compania a anunţat că va opera zboruri din Suceava şi către Verona, în Italia, însă în momentul de faţă nu au fost puse în vânzare bilete pentru acestă rută. Preţurile pentru un zbor de la Bucureşti la Suceava, dar şi pentru cursa retur pleacă de la 80 de euro pe segment, aşa cum apărea astăzi pe site-ul de rezervări.  Pentru zborurile de ls Suceava la Madrid preţul pentru o călătorie porneşte de la 140 de euro.