Pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc și a comunelor arondate s-a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o acţiune pentru prevenirea faptelor cu violență în zona adiacentă cluburilor, discotecilor și a sălilor de jocuri, dar și pe linie  rutieră.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, au fost legitimate 70 de persoane, s-a dispus controlul a două bagaje și a 62 de autovehicule. Au fost efectuate 42 de testări cu aparatul etilotest, fiind aplicate 10 sancțiuni, din care 9 pentru abateri săvârșite la regimul rutier, și a fost reținut un permis de conducere.

Poliția Municipiului Suceava a desfășurat joi, vineri şi sâmbătă o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării ordinii și liniștii publice în zona parcurilor, a spațiilor de joacă pentru copii, a teraselor, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora.

Au fost legitimate 476 de persoane, un număr de 25 de agenți de pază fiind verificați. Polițiștii au controlat 37 de bagaje și 14 autovehicule și au verificat 58 de obiective, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5970 lei.