Pofticioşii au o nouă destinaţie în food court-ul Iulius Mall Suceava. FRYDAY le propune un concept delicios şi inedit – cartofi prăjiţi în ulei de alune – şi un meniu apetisant, din care nu lipsesc burgerii.

Dacă îţi este poftă de gustul unor cartofi rumeniţi perfect sau al unui burger suculent, FRYDAY, noua locaţie din food court Iulius Mall Suceava, este locul potrivit pentru răsfăţul tău culinar. Restaurantul de tip fast food propune cartofi delicioşi şi proaspeţi, tăiaţi chiar în bucătăria locaţiei, sub privirile clienţilor, şi realizaţi după o reţetă aparte, pentru că sunt prăjiţi în ulei de alune. Astfel, sunt mai gustoşi, dar şi mai sănătoşi. Pentru un plus de savoare, poţi opta pentru o varietate de sosuri, care pun în valoare gustul natural al cartofilor.

Lângă o porţie de cartofi apetisanţi este întotdeauna bine-venit un burger bine gătit. La FRYDAY poţi alege îndrăgitul preparat cu specific american realizat din carne de vită şi ingrediente de cea mai bună calitate, în combinaţii care îţi pun pofta pe jar. Desigur, nu lipsesc nici topping-urile bine alese, 14 la număr, care amplifică gustul şi te cuceresc instant.

Pentru cei care simt că meniul nu este complet fără un desert delicios, la FRYDAY pot desăvârşi experienţa culinară cu un milkshake în arome irezistibile, date de sosurile preparate „in house”, sau cu o îngheţată cremoasă, pe care o găseşti în numeroase sortimente.

„Vino la FRYDAY, în food court Iulius Mall Suceava, să faci din pauza de masă un moment savuros de weekend!”, vă invită reprezentanţii FRYDAY.