Locuitorii cartierului sucevean Burdujeni racordaţi la sistemul centralizat beneficiază de apă caldă începând de vineri dimineaţă, pentru aceştia revizia de vară fiind finalizată după numai patru zile de întrerupere a acestui serviciu public.

Acest lucru a fost posibil datorită lucrărilor efectuate în zona CT II, de montare a 4 vane cu diametru de 600 mm şi 3 vane cu diametru de 400 mm, pe conductele principale de agent termic primar care separă cartierul Burdujeni de restul oraşului.

„Începând de astăzi dimineaţă, ora 8.30, s-a reluat furnizarea apei calde în cartierul Burdujeni! Colegii noştri şi cei de la TermoCalor Instal au lucrat în ture aproape non-stop şi au reuşit performanţa de a finaliza lucrările aferente magistralei Burdujeni cu 3 zile mai devreme decât termenul estimat iniţial. La magistrala care alimentează celelalte cartiere din oraş s-au montat vanele din CT II şi de astăzi au început lucrările la Căminul 1 din zona Cuptorul de Aur”, a anunţat directorul Thermonet Suceava, Mugur Corlăţan.

Finalul reviziei de vară pentru cartierele Obcini, George Enescu, Zamca, Areni şi Centru este programat pentru data de 28 iulie.