Organizația studențească Clubul de Marketing organizează în data de 26 octombrie 2019, începând cu ora9:30, o acțiune de salubrizare în zona parcului Șipote, intitulată "Împreună pentru un oraș curat!". "Prin aceasta, se dorește tragerea unui semnal de alarmă în ceea ce privește pericolele pe care le generează poluarea asupra sănătății noastre, mai ales atunci când frecventăm aceste zone intens poluate și asupra cărora nu își concentrează nimeni atenția", anunţă organizatorii.

Totodată reprezentanții Organizației studențești Clubul de Marketing doresc să dea un exemplu de urmat tinerilor din orașul Suceava și să-i convingă pe aceștia să se implice tot mai mult în acțiuni asemănătoare care le poate oferi respect de sine și respect din partea comunității în care trăiesc. "Cu prilejul organizării acestei acțiuni, invităm persoanele interesate să participe la eveniment și să ne ajute să curățăm parcul Șipote, căruia, cu siguranță, mulți dintre noi îi călcăm aleile", transmite Organizația studențească Clubul de Marketing.

Pentru informații suplimentare sau alte cuvinte, cei dornici pot trimite un mesaj către pagina de Facebook a organizației: https://www.facebook.com/Clubul-de-Marketing-2174710395925178/sau pot trimite un e-mail la: clubul_de_marketing@yahoo.com.