Un bărbat în vârstă de 51 de ani s-a urcat la volan aproape în comă alcoolică, a proptit maşina în pom, apoi, după câteva zile, a sunat la poliţie să spună că nu îşi găseşte autoturismul.

Bărbatul, din comuna Moara, sat Liteni a sunat la poliţie joi, la ora 16.05, şi a spus că pe 1 decembrie a avut un accident rutier și nu știe unde îi este mașina, respectiv cine i-a ridicat-o de pe raza comunei Moara, de la locul accidentului.

Din verificările efectuate a rezultat că duminică, la ora 17:40, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin 112 despre faptul că în localitatea Liteni, comuna Moara, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Accidentul fusese produs de bărbatul în vârstă de 51 de ani, el intrând frontal cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a şoferului, el fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava. De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Cu privire la autoturismul acestuia, la solicitarea polițiștilor Biroului Rutier, pentru a nu fi lăsat într-o zonă de câmp neasigurat, acesta a fost ridicat și depozitat în curtea unei societăți de profil din municipiul Suceava.