Strada Leca Morariu din municipiul Suceava a devenit, de la sfârşitul săptămânii trecute, cu sens unic, pe segmentul din zona restaurantului Hennesy's Pub până la intersecţia cu strada Universităţii. Conducătorii auto care vin dinspre Universitate spre Primărie nu mai au voie să vireze la stânga, pe strada Leca Morariu.

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi a declarat, luni, că măsura a fost instituită la solicitarea Poliţiei Rutiere, din cauza blocajelor care apăreau în trafic pe strada Universităţii. Deşi în zonă au fost amplasate indicatoare rutiere corespunzătoare, un echipaj al Poliţiei Locale se va ocupa încă două, trei zile de îndrumarea şoferilor pentru a respecta noile reguli.

Viceprimarul a mai spus că în perioada următoare va deveni cu sens unic şi un tronson al străzii 6 Noiembrie, de la intersecţia cu strada Mărăşeşti, spre fostul consulat al Ucrainei (spre strada Mihai Viteazul). În zona Parcului Tineretului (la Policlinica Areni), unde acum este dublu sens, se va circula pe un singur sens.