David Corneliu Turturean, elev al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, a obţinut locul I (la secţiunea clasei a XI-a) în cadrul Concursului Naţional Interdisciplinar de Matematică şi Fizică „Vrânceanu – Procopiu”. Competiţia are un grad ridicat de dificultate,similar cu cel al unei olimpiade naţionale,fiind destinat elevilor care performează la cele două discipline. Turturean a fost îndrumat la fizică de prof. Sorin Golda, iar la matematică de lect. dr. Marius Marchitan.

Proba de concurs a constat într-o lucrare scrisă ce cuprinde două probleme de fizică şi două probleme de matematică, care trebuiau rezolvate pe durata a patru ore.

Judeţul nostru a fost reprezentat de trei elevi de la Colegiul Naţional ,,Ştefan cel Mare" Suceava, însoţiţi de prof. Sorin Golda. Din lotul judeţului au mai făcut parte Dragoş Andrei Sîrghi, din clasa a IX-a (profesori coordonatori Carmen Elena Amorăriţei şi Dan Popescu) şi Pavel Maurizio Tudor, din clasa a X-a (prof.Sorin Golda şi Dan Popescu).

Cea de-a XXI-a ediţie a concursului s-a desfăşurat în perioada 5-8 decembrie, la Colegiul ,,Ferdinand I" Bacău, organizatori - Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Bacău.