Scene terifiante au apărut în spațiul public și au stârnit indignarea oamenilor. Pe o filmare de acum câteva zile se observă cum un tânăr o lovește cu sălbăticie pe o persoană de sex feminin. Este vorba de o minoră în vârstă de 16 ani, din Horodnic de Sus, iar cel care îi aplică acea corecție fizică este concubinul.

Tânăra este bătută cu biciul, dar și cu pumnul și apoi pusă în genunchi pentru a jura credință. După ce au văzut aceste scene, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru violență în familie, raportat la infracțiunea de loviri și alte violențe. 

Pe fir au intrat și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență și Protecția Copilului Suceava care au derulat o anchetă socială și urmează să stabilească măsurile pe care le vor lua.

Audiată de polițiști, minora și mama acesteia au refuzat să depună plângere penală, iar dacă decizia nu se va schimba agresorul nu va putea fi tras la răspundere.

Agresiunea s-a petrecut în comunitatea de romi din Horodnic de Sus, iar tânărul și-a arătat mușchii după ce ar fi aflat că este înșelat de propria concubină.