Cunoscutul fotbalist sucevean, Lucian Goian, legitimat la Chennaiyin FC, formație cu care și-a propus câștigarea Indian Super League în actualul sezon, a fost printre cei care au răspuns apelului făcut de redacția Monitorului de Suceava, pentru a afla de la sucevenii plecați în străinătate care este situația în zonele în care locuiesc ei, care sunt măsurile luate de autorități împotriva răspândirii coronavirusului și cum îi afectează pe fiecare dintre ei această pandemie.

 

Iată ce ne-a răspuns Luci:

Eu sunt în India, locuiesc în orașul Chennai. Însă de o săptămână suntem la Goa, deoarece aici am avut acum o săptămână semifinala campionatului şi mâine jucăm finala, tot aici, în Goa (n.r. -finala campionatului indian, contra celor de la Atletico de Kolkata).

Despre situația legată de virus, sunt câteva cazuri în India, dar nu aproape de unde mă aflu acum. Oricum, numărul cazurilor raportat la populația Indiei este nesemnificativ. Dar pentru a preveni răspândirea, au început să ia măsuri. Una dintre ele este decizia de a juca finala de mâine cu porțile închise. În rest, totul e liniștit aici, nu vezi oameni purtând măști, aeroporturile nu sunt închise, situația e sub control, deocamdată