O mașină de poliție a fost făcută praf, iar un agent de la Postul de Poliție Dumbrăveni a fost rănit și a ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc sâmbătă dimineață. Impactul dintre mașina de poliție și un alt autovehicul s-a produs în jurul orei 9.30, în apropiere de sediul Primăriei Dumbrăveni.

Mașina de poliție care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune se deplasa dinspre Dumbrăveni spre Plopeni pentru a interveni la un caz în care o persoană era violentă. La intersecția drumului național 29 cu un drum secundar din Dumbrăveni, Logan-ul Poliției a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 44 de ani, jandarm în Botoșani. În urma impactului, mașina de Poliție a fost aruncată într-un gard și s-a făcut armonică.

Șoferul Logan-ului, un agent în vârstă de 44 de ani, a fost rănit și a primit îngrijiri la fața locului, iar mai apoi a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

”La fața locului era un pompier paramedic de la ISU Botoșani care a luat măsurile de siguranță pentru stabilizarea victimei. Militarii suceveni au preluat rănitul, pe care l-au transportat la ambulanța SMURD TIM, unde i s-a acordat primul ajutor medical și ulterior a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Colega polițistului rănit, o agentă în vârstă de 28 de ani, a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Având în vedere că accidentul a fost provocat de un jandarm, ancheta va fi preluată de Parchetul Militar Iași.