Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava a transmis un mesaj de recunoștință tuturor celor care au sprijinit personalul instituției și toată munca acestora în lupta cu noul coronavirus.

De asemenea, SAJ Suceava și-a exprimat regretul față de pierderile omenești din ultima perioadă, doi angajați fiind răpuși de COVID-19.

„În primul rând dorim să transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor și eroilor noștri, Cristian Stupiuc și Ioan Irimescu, plecați mult prea devreme dintre noi, precum și din sânul familiilor lor. De asemenea transmitem condoleanțe tuturor colegilor noștri care au pierdut pe cineva drag, suntem alături de ei și îi vom ajuta să treacă cu bine peste aceste moment dificile”, a arătat dr. Alexandru Lăzăreanu, managerul general al SAJ.

Acesta a mai punctat că angajații instituției regretă pierderile suferite de întreg personalul sanitar și din structurile care au gestionat această situație de urgență, precum și cele suferite de toți românii în această perioadă grea.

Lăzăreanu a mai transmis condoleanțe și familiei lui Stelian Chiforescu, vicepreședinte al Aqua Carpatica, companie care a sprijinit dotarea substației Vatra Dornei cu materiale sanitare.

 

 

·       Mulțumiri

De asemenea, managerul Lăzăreanu a felicitat întreg colectivul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timpul pandemiei de COVID-19, astfel depășind această perioadă dificilă, cu foarte multe necunoscute în ceea ce privește buna desfășurare a actului medical.

SAJ Suceava a mulțumit sponsorilor și persoanelor care au fost alături, în special lui Ștefan Mandachi pentru importanta implicare în asigurarea zilnică a unui prânz cald pentru personal și pentru că a pus la dispoziție camere de hotel pentru aceia care nu au dorit să ducă boala și în sânul familiei.

Instituția a mulțumit sponsorilor Serviciului Județean de Ambulanță  care „în aceste momente grele s-au gândit la noi, ne-au apreciat munca și importanța în cadrul sistemului medical sucevean”: Fundația Umanitară Nord 2001, Asociația Română pentru Responsabilitate Educație și Sprijin Social Cluj Napoca, Asociația Dăruiește Viață, 4Brands SRL Baia Mare, Harivex COM SRL, ONG Rotary Club Suceava Cetate, Asociația Beard Brothers Cluj Napoca, Emanuel Ungureanu, Asociația Rădauțiul Civic, Egger, Apa minerală Aqua Carpatica - Carpathian Springs, Apa minerală Bucovina - Maspex Romania Srl, Coloana Prodcom, Consiliul Local Iacobeni, Maspex Romania Srl.

„Sprijinul acordat de aceste companii a suplimentat dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava cu materiale sanitare de protecție, dezinfectanți și nebulizatoare, fapt care a condus la o luptă dreaptă cu noul coronavirus”, au mai punctat reprezentanții SAJ Suceava.