Agenţia Fălticeni a ACET SA Suceava a anunţat că joi, 18 iunie, se va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 8,00-16,00, pentru remedierea unei defecţiuni pe conducta OL de 150 mm.

Vor fi afectaţi consumatorii casnici şi cei de la blocuri de pe străzile: 2 Grăniceri, Coteşti, Broşteni, Petru Rareş, Pictor Şoldănescu, Ţărăncuţei, Dogari, Revoluţiei (parţial), Aleea George Grămadă, Filaturii. Asociaţiile de proprietari afectate sunt: AP Nr. 7 – blocurile de pe str. Revoluţiei, bl. 2, 4, 6; AP Nr. 8 – blocurile de pe str. 2 Grăniceri; AP Nr. 9; AP Nr. 11; AP Nr. 12; AP Nr. 13 - blocurile de pe str. Revoluţei şi 2 Grăniceri; AP Nr. 17i; AP Nr. 18.

Vor fi afectaţi agenţii economici, instituţii de învăţământ şi unităţile medicale din zona de sud a municipiului, printre ele numărându-se Dispensarul Medical Nr. 3, Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, instituţii bancare, magazine alimentare, dar şi firmele care funcţionează pe platforma industrială a fostei Filaturi de in şi cânepă.

Aceasta este a doua întrerupere a apei potabile anunţată de ACET pentru cartierul 2 Grăniceri din această săptămână, prima fiind luni, 15 iunie.

În ultimele zile, din cauza precipitațiilor abundente din zona de munte a judeţului, care au dus la creșterea debitului râului Moldova, ACET Fălticeni s-a confruntat cu probleme în alimentarea cu apă a consumatorilor de pe mai multe străzi din Fălticeni.