După o experiență fructuoasă la Bucovina Rădăuți, antrenorul Daniel Bălan a decis că este timpul să facă o schimbare în cariera sa. Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a decis să continue colaborarea cu Dorin Goian, cei doi foști jucători ai Stelei urmând să se afle în viitorul sezon pe banca tehnică a Forestei Suceava.

„După 3 ani și jumătate petrecuți la Bucovina Rădăuți, perioadă în care a reușit pentru echipa noastră cele mai bune performanțe din istoria clubului, obținând promovarea din Liga a IV a în Liga a III-a chiar din primul sezon ca antrenor al echipei, iar mai apoi reușind cea mai bună clasare a Bucovinei Rădăuți din ultimii 60 de ani, poziția secundă în clasament și calificarea în șaisprezecimile Cupei României, aducând la Rădăuți o echipă de Liga I, Daniel Bălan a decis să părăsească echipa noastră!

A dovedit în tot acest timp că este un om cu un caracter deosebit, iar pe această cale dorim să-i mulțumim pentru munca depusă la Rădăuți și să-i dorim mult succes în tot ceea ce și-a propus în continuare”, se arată în comunicatul emis de gruparea Bucovina Rădăuți.