Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi-a aflat marți pedeapsa pe care trebuie să o execute. Constantin-Dănuţ Nuţu, din Capu Codrului - Păltinoasa, a fost găsit vinovat de magistrații de la Curtea de Apel Suceava, dar pedeapsa pe care trebuie să o execute în regim de detenție este mai mică decât cea care a fost pronunțată la Tribunalul Suceava. Mai exact, bărbatul va trebui să stea după gratii timp de 3 ani și 6 luni, față de 5 ani și 8 luni cât primise la instanța de fond.

Incidentele care i-au adus condamnarea s-au petrecut în seara zilei de 1 august 2019, iar iniţial dosarul a fost instrumentat de procurorii din Gura Humorului. Mai apoi, dosarul a fost preluat de un procuror criminalist, şi asta pentru că unuia dintre cei trei bărbaţi agresaţi i-a fost pusă viaţa în pericol.

Constantin-Dănuţ Nuţu, din Capu Codrului - Păltinoasa, a fost anunţat că fratele său ar fi fost agresat de trei consăteni, de 27, 30 şi 38 de ani. Bărbatul s-a deplasat la locul presupusei agresiuni şi cu coada de sapă, pe care o avea asupra sa, a început să-i lovească fără milă pe cei trei. Unul dintre ei a suferit răni care, pentru vindecare, au avut nevoie de cel puţin 38-40 de zile de îngrijiri medicale, după cum au stabilit medicii.

După numai câteva zile, procurorul criminalist a dispus reţinerea agresorului pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv, în acest moment fiind tot în spatele gratiilor.