Astăzi, între orele 17:00 – 19:00, în cadrul proiectului „Dor de viață, dor de cântec”, la Muzeul de Științele Naturii Suceava, artiștii Diana Păstru, Johannes Onesciuc, Emil Lupu, Ionuț Țanța și Marian Gogan vor susține momente de varietăți muzicale. În program: lucrări celebre din muzica clasică și caffe-concert.

În zilele de 4 și 5 iulie, între orele 15:00 – 17:00, la Cetatea de Scaun a Sucevei – Curtea interioară, artiștii: Diana Păstru, Johannes Onesciuc, Emil Lupu, Marian Gogan vor oferi publicului lucrări celebre din muzica clasică și caffe-concert.

Tot în zilele de 4 și 5 iulie, între orele 15:00 – 17:00, la Muzeul Satului Bucovinean, interpreții Lucica Păltineanu, Constantin Pascal, Andreea Chisăliță, Adrian Semeniuc, Dana Dăncilă, Dan Decebal Chitic, George Finiș, Vlad Dochița, Nicolae Vieru, Leonard Raicu, Ionuț Țanța vor interpreta piese folclorice. Muzeul Național al Bucovinei a luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului. Proiectul se va derula la fiecare sfârșit de săptămână din luna iulie.