Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță suspendarea spectacolului PiSiCi, în regia lui Bobo Burlăcianu, programat pentru data de 17 ianuarie 2021. Acesta era singurul spectacol care urma să fie susținut în sală, luna aceasta, restul fiind programate online.

“Vom reveni cu informații despre reprogramarea acestuia, iar spectatorii care au achiziționat bilete pot opta pentru restituirea lor sau pentru utilizare la reprezentațiile viitoare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag, la teatru ONLINE!”, au transmis reprezentanții teatrului sucevean.

Banii pot fi restituiți în funcție de modalitatea de achiziție:
- pentru biletele achiziționate de la sediul teatrului spectatorii vor putea recupera banii de la casierie, programul acesteia fiind de luni-vineri între orele 13:00-16:00.

-pentru biletele achiziționate online, contravaloarea acestora va fi returnată direct în contul din care s-a efectuat plata biletelor în urma solicitării făcute către www.blt.ro.

Din fericire, înainte de acesta a avut loc pe 8 ianuarie premiera cu spectatori în sală a spectacolului “Noapte arabă”, la capacitate maximă (în condițiile impuse de pandemie, de maxim 30% din capacitatea totală).