Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în zilele Paștelui ortodox vor primi meniu specific acestei mari sărbători creștine. Managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea, a informat, vineri, printr-un comunicat de presă, că de Paști pacienții vor primi ouă roşii, cozonac, pască, friptură şi borş de miel. „Preotul spitalului va oficia o scurtă slujbă pentru binecuvântarea bucatelor pentru a aduce spiritul sărbătorilor în sufletul tuturor celor internaţi, dar și a cadrelor medicale”, a arătat dr. Calancea. De asemenea, fiecare pacient va primi la micul dejun în prima zi de sărbătoare un pacheţel cu pâine cu vin sfinţită în Joia Mare- „Sfintele Paști”.

Doctorul Calancea face apel la familiile pacienților, să nu aducă alimente pacienţilor, deoarece Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava „face toate eforturile pentru ca aceştia să simtă

bucuria Sfintelor Sărbători, chiar dacă se află pe un pat de spital”.

Familiile pacienților pot afla pe site-ul spitalului, http://www.spitaluljudeteansuceava.ro/pacienti-2/meniuri-saptamanale meniul pacienților.  Meniul se va publica săptămânal, în fiecare vineri, pentru săptămâna următoare.